Donnerstag, 18. Dezember 2014

Aquafun sportiom

Beleef een compleet dagje uit in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in 's-Hertogenbosch! Diverse attracties staan garant voor urenlange waterpret. Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend!

Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom. Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een zwemband in de wildwater rivier of ontspan in de whirlpool. Bij AquaFun Sportiom beleef je urenlang waterpret!


Aan de voet van een vulkaanhelling ligt subtropisch zwemparadijs AquaFun.

Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in 's-Hertogenbosch. Sportiom Aquafun Den Bosch Zwemparadijs 20SUBTROPISCH ZWEMPARADIJS AQUAFUN. Welkom op GoThomPro Camera: GoPro Hero 3+ Silver Edition Activiteit(en): Zwemmen in het. Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan!


Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in '. Koop een ticket voor Aquafun Sportiom met korting. Waan je in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom aan de voet van een vulkaan op . Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Den Bosch - Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom!

Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba roetsj je in no-time . Sportiom is een sportcentrum op Sportpark De Vliert in 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant. AquaFun Sportiom, het zwemgedeelte; IceFun Sportiom, het . Tegen inlevering van emmer water mogen mensen woensdag gratis naar binnen bij Aquafun Sportiom in Den Bosch. Roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen, spring met . Kom zwemmen bij Sportiom in het subtropisch zwemparadijs AquaFun of speel een spannend potje lasergame!


Maak een duik in het subtropisch zwembad Paradise Bay In Sportiom 's-Hertogenbosch. Hertogenbosch - Tweede naaktzwemavond bij AquaFun Sportiom - Thuis in het Nieuws.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts