Dienstag, 20. Januar 2015

Molenheide zwembad inkomprijs

Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en . Combineer verschillende attracties en krijg een SUPER prijsvoordeel!

De openingsuren van de Zwembaden Molenheide Zwemparadijs in de Molenheidestraat te 35Houthalen-Helchteren. Aquapolis is een indoor zwemparadijs met een 25-meter zwemba vier grote waterglijbanen, een kinderbad en kabouterbad met borrelende paddenstoelen . Plaats: Park Molenheide, Houthalen-Helchteren - Prijs: € 10. Zowel zwemba minigolf en binnenspeeltuin al verschillende keren geweest.

Een wereld vol verrassingen en plezier, in zwembaden is er voor elk wat wils. In mei en juni 20zijn kinderen gratis en in september iedereen voro de halve prijs. Home ›; Winkel ›; Houthalen-helchteren ›; Zwembaden ›; Saraland - Indoor Dagattractieland.


Sportoase houdt van eenvoud en gebruikt daarom all-in tarieven (toegang tot alle baden, sauna's,). Er zijn geen piek- en daltarieven of week- en .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts