Mittwoch, 22. April 2015

Prive zwembad huren amsterdam

Als u op zoek bent naar een Privesauna huren in de regio Amsterdam, dan. Geen keurende ogen als je het zwembad instapt of te hard pratende medegasten. Op zoek naar een prive sauna in Noord-Holland en Amsterdam?

In de kop van Noord-Holland bevindt zich deze ideale plek die tevens prive is af te huren! Huur enkele uren ontspanning in Sauna Basaunata in Beervelde. Sauna Basaunata, heerlijk genieten en ontspannen in privé-sauna. Sauna Basaunata is een saunacomplex dat u alle gangbare. Privé Welness Bellavita te Zoetermeer, waar u gekleed of ongekleed met uw.


Op onze fotogallery kunt u een indruk op doen van . Vind wat je zoekt voor de beste prijs: huurwoningen in amsterdam. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht prive zwembad amsterdam. Bij Xclusive Spa Liva Amsterdam bent u aan het juiste adres als u heerlijk wilt. Spa Liva is volledig af te huren om samen met vrienden, familie of geliefden tijd.


In de privé spa zijn volop voorzieningen aanwezig, zoals een sauna, een bar, . Wilt u met uw partner, geliefde of vrienden ongestoord genieten en tot rust komen in één van de mooiste privé spa's van Nederland?

Een unieke suite met kingsize be open badkamer met whirlpool en rainshower. In een apart gedeelte bevindt zich uw privé zwembad. Detroit biedt tevens een private health club, zwembad en privé parkeerplaats. Vergelijkbare vastgoed advertenties : Te huur amsterdam ij terras . We hebben advertenties voor vastgoed advertenties te te huur in Amsterdam vanaf € 625. Vastgoed advertenties met fotos voor jouw zoekopdracht te huur . Tijdens de warme zomermaanden biedt een zwembad bij je vakantiehuis een.


Comfortabel huis, omringd door bos en weilanden met prive-zwembad en . Royal Oasis biedt een oase van rust en ontspanning aan iedereeen die in alle privacy wil genieten van de moderne wellness faciliteiten die wij bieden. Prive Spa Savana - ontspannen in prive sfeer - in Amsterdam Noord is een luxe prive sauna voor kleine gezelschappen van tot personen. Hotelkamer met jacuzzi, sauna of zwembad. Wilt u zichzelf deze vakantie eens goed verwennen met een villa met zwemba ontdek dan onze 'Selection', de exclusieve vakantiewoningen en .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts