Mittwoch, 27. Januar 2016

De meerval wijchen

Subtropisch Zwemparadijs De Meerval in Wijchen is een modern binnenbad met een meter wedstrijdbad en een prachtig recreatiebad. Leer zwemmen in Zwembad De Meerval te Wijchen! Wilt u weten hoe uw kind goed leert zwemmen?

Hieronder ziet u precies hoe de periodes lopen van alle zwemlessen. Tevens kunt u lezen wanneer lessen uitvallen en . Het recreatiebad van Zwembad De Meerval is daar bij uitstek voor geschikt.

Zwembad 'De Meerval' leert u zwemmen of uw zwemangst te overwinnen zodat u niet langer aan de kant . Videoclip van de Zwembad De Meerval Lied! Bekijk de videoclip en zie hoe leuk het is om te zwemmen. Beleef een heerlijk dagje uit en neem een duik in Subtropisch zwemparadijs De Meerval in het Gelderse Wijchen.

Zwemmen in Wijchen Onze nieuwste activiteit zwempas Derkssport, exclusief voor leden. Wij bieden leden graag net iets extra's, daarom nu een nieuwe . Foto's van Subtropisch zwemparadijs De Meerval Wijchen Gelderland Nederland. Bekijk vakantiefoto's van vakantiegangers en lees de reviews van bezoekers. Zwembad De Meerval, Wijchen , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . Wat een zeldzaam klantONvriendelijk personeel. Ik kom hier nu al jaar met zwemles voor kinderen en er verandert niets.


Ondanks dat in 20het schoolzwemmen is afgeschaft en Zwembad de Meerval daardoor inkomsten misliep, doen ze het goed volgens het . Zwembad De Meerval openingstijden, prijzen, adres en meer! Recreatiebad Maandag : Gesloten Dinsdag : 19. WIJCHEN - Zwembad De Meerval in Wijchen heeft woensdag energielabel A gekregen. Dat keurmerk laat zien dat het zwembad veel zuiniger .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts