Mittwoch, 16. März 2016

Gennep markt

In Gennep vindt iedere dinsdagmorgen en zaterdag een markt plaats in de kern van het dorp. Hier bieden de verschillende marktlieden alle soorten producten . Gennep is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Limburg.

De gemeente heeft een oppervlakte van 5km² (waarvan km² water). Das Städtchen Gennep war früher auch berühmt für seine Keramikherstellung und verfügt noch immer über eine . Das Rathaus prägt zusammen mit dem Petershuis, dem Gemeindehaus, dem alten Martinusturm und der Kirche am Markt die Stadtansicht von Gennep. Dieser Stadtspaziergang enthüllt die reiche Geschichte der Stadt Gennep.

Der Brunnen auf dem Markt vor dem Rathaus ist ein Überbleibsel der früheren . De dinsdagmarkt blijft gewoon op het Europaplein. Gennep verplaatst de markt onder meer omdat veel winkeliers niet blij waren met kramen . Gemeente Gennep werkt samen met andere gemeenten en het toeristisch recreatieve. Wie 's zomers op de Markt op een terrasje zit, kan aangenaam worden . Geweldige zaterdag juli met Pruuvemmment op JL-plein en Chapeau op de Markt. De Kaaskoning staat op de markt in Gennep op Dinsdag op tijdstip: 8.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts