Dienstag, 29. August 2017

Zwembad de boogerd

Bij zwembad de Boogerd kun je recreatief zwemmen op woensdagochten woensdagmiddag, zaterdagmiddag, zondagochtend tijdens het gezinszwemmen, . Oefenen leszwemmen (wedstrijdbad)Sportplaza Oud-Beijerlandsportplazaoudbeijerland. Uiteraard heeft het zwembad ook een gezellig terras met horecagedeelte.

Vrijetijdscentrum De Boogerd; Hortensiastraat 5; 32BG Oud-Beijerland; T0186. Copyright Vrijetijdscentrum De Boogerd 20- Powered by Zwem Apps. Recreatief zwemmenVrijetijdscentrum De BoogerdSa.


Banen zwemmen wedstrijdbadVrijetijdscentrum De BoogerdSa.

Vrijetijdscentrum De BoogerdVrijetijdscentrum De Boogerd - Zwemmen. Zwembad de Boogerd is een onderdeel van Sportplaza Oud - Beijerland en biedt plezier en mogelijkheden voor jong en . Alle info over dit zwembad zwembad De Booger met openingstijden (openingsuren), prijzen (entree), website, adres en telefoonnummer. Actule openingstijden van alle zwemactiviteiten van zwembad De Boogerd in Oud-Beijerlan ook tijdens vakanties. Zwembad Vrijetijdscentrum De Boogerd is een prachtig subtropisch zwemparadijs met een wedstrijdba een recreatiebad . Het zwembad heeft nog veel meer te bieden: Een wildwaterbaan. De Boogerd in Oud-Beijerland leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € p.p.).


Lees reviews van Zwembad De Boogerd Oud Beijerland Zuid-Holland Nederland. Bekijk de ligging van Zwembad De Boogerd in Oud Beijerland op de plattegrond op Zoover.

Kaarten zijn nog steeds te koop bij de receptie van De Boogerd. Tijdens het recreatief zwemmen heeft iedere 50e bezoeker gratis entree tot het zwembad. Zwembad De Boogerd ligt in Oud-Beijerlan Zuid-Holland. Meer informatie, extra faciliteiten, openingstijden, contactgegevens en route naar Zwembad De . Het zwembad van Vrijetijdscentrum De Boogerd in Oud Bijerland is een klein gezellig zwembad met meter wedstrijdbad met duikplank en . Vrijetijdscentrum De Boogerd in Oud-Beijerland bevat een sporthal en.


Sporttijden zorgt voor primeur tijdens de Nationale Zwem4daagse in zwembad De Boogerd in Oud-Beijerland. De fysiopraktijk is gevestigd in vrijetijdscentrum De Boogerd (zwembad Oud-Beijerland). Hier behandel ik al ruim jaar mensen met (chronische) pijnklachten.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts