Donnerstag, 11. Oktober 2018

Samsun hava durumu

Samsun hava durumu günlük, Samsun ilinin en güncel günlük hava durumu Samsun tahmini bilgisi sunulmaktadır. Hava Durumu, Parçalı Çok Bulutlu, Çok Bulutlu, Parçalı Çok Bulutlu, Çok Bulutlu, Parçalı Bulutlu, Parçalı Çok Bulutlu, Açık, Çok . Einträge - Samsun ve Bazı İlçelerinde Günlük Hava Tahmini.

Hava, Hava Durumu Hava Tahmini Sıcaklık, Yağmur Kar Dolu Şimşek Gökgürültüsü Rüzgar Fırtına Denizcilik Havacılık Tarım. RealFeel , 2°, 1°, 0°, 0°, 1°, 0°, -1°, -1°. Not: Bir ülke bulmadan önce bir bölge seçin.


Samsun İçin Hava Durumu Haritası - Yakın Yerler.

Samsun hava durumu, Samsun bugünkü, yarın, haftalık, günlük, günlük günlük ve Samsun aylık hava durumu. Samsun Hava Durumu günlük; Pazartesi akşamı sağanaklar bekleniyor. Adana 13°C; Adapazarı 11°C; Adıyaman 7°C; Afyonkarahisar 7°C; Ağrı -10°C; Aksaray 5°C . Samsun ilimizin 15-günlük ayrıntılı hava durumu tahmini. Samsun Hava Durumu Tahminleri, Samsun ve ilçeleri Hava Durumu Tahminleri için hemen sitemizi ziyaret ederek en güncel bilgilere ulaşın.


Samsun için bugün, yarın, haftalık, günlük ve aylık hava durumu tahminleri. Hava ve deniz sıcaklığı, yağışlar, basınç, nem ve rüzgar hızı hakkında . Hava Durumu Samsun, günlük hava tahmini. Meteoroloji verilerine göre Samsun'da bugün yağmurlu bir hava beklenirken, özellikle iç ilçeler yarın yaşanacak yoğun kar yağışı nedeniyle .

Samsun için haftalık ve günlük hava durumu. Samsun; 6°Parçalı Bulutlu; Hissedilen Sıcaklık 8°. Anadolu genelinde hava açık, buzlanma, don ve pus var; Batıda hafta sonu lodos ve yağmur var; Batıda . Samsun çevresinde popüler yerler için hava durumu. Samsun (Fekete-tenger, Türkiye) yapacağınız seyahatinize başlamadan önce bizim günlük periyodlar için hazırlanmış hava durumu . Samsun hava durumu STAR Hava Durumu sayfasında! Samsun meteoroloji tahmini, namaz vakitleri, yerel haberler için tıklayın!


Meteoroloji verilerine göre Samsunda bugün hava, parçalı bulutlu sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışlı geçecek. Samsun , Türkiye İçin Hava Durumu Raporu. Günlük,Haftalık ve aylık Samsun hava durumu değerlerine Hürriyet Hava Durumu sayfasından erişebilirsiniz. Samsun hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, günlük ve günlük olarak sabah.


Samsun hava durumu işe ilgili günlük, günlük, haftalık, günlük ve aylık Samsun hava durumu bilgilerini bulabileceğiniz Samsun hava durumu sayfamız. Samsun hava durumu günlük ve haftalık hava tahmini, Meteoroloji'nin en güncel bilgileri ile HABERTÜRK Hava Durumu sayfasında. SAMSUN Hava Durumu, SAMSUN için bir haftalık detaylı hava tahmini.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts