Freitag, 30. Oktober 2015

Molenheide zwembad tarief

Een prachtig zwem- en speelparadijs voor alle leeftijden met ruime zwembaden. Voor de allerkleinste gasten is er het kabouterbad met speeltoestellen en . In onze zwembaden is er voor elk wat wils!

Kleuters en peuters worden echte waterratten na een bezoekje aan het kabouterbad met zijn kleurrijke glijbaantjes, . Aquapolis is een indoor zwemparadijs met een 25-meter zwemba vier grote waterglijbanen, een kinderbad en kabouterbad met borrelende paddenstoelen . Plaats: Park Molenheide, Houthalen-Helchteren - Prijs: € 10. Zowel zwemba minigolf en binnenspeeltuin al verschillende keren geweest.

Midden in het hart van Limburg ligt Saraland in Park Molenheide. Daal af in 'De Mijn' voor een partijtje indoor minigolf of trek baantjes in het 25-meter bad in . Een wereld vol verrassingen en plezier, in zwembaden is er voor elk wat wils. Zwembad De Molen Hey is een plek voor groot en klein. Iedere dag komen er mensen van ons zwemwater genieten.


Hieronder vind je een overzicht van de openingstijden van het zwembad:. De openingsuren van de Zwembaden Molenheide Zwemparadijs in de Molenheidestraat te 35Houthalen-Helchteren.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts