Montag, 27. März 2017

Schaatsbaan de scheg openingstijden

Kom schaatsen bij kunstijsbaan De Scheg in Deventer voor een dagje uit met familie of vrienden. Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Beleef een onvergetelijke dag bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer met een overdekte kunstijsbaan inclusief winterspeeltuin, een .

Beleef Scandinavië in De Scheg in Deventer! Op de gezelligste kunstijsbaan van Overijssel heeft jong en oud een leuke dag. Scheg Kunstijsbaan, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer.

De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Kom recreatief schaatsen en beleef een compleet dagje uit met familie of vrienden. Kijk voor de verschillende openingstijden op de website van De Scheg! Lees reviews van Kunstijsbaan De Scheg Deventer Overijssel Nederland.


DEVENTER - De overdekte kunstijsbaan van de Scheg in Deventer is vanaf zaterdag (oktober) weer open. Tot en met maart 20kun je weer lekker schaatsen op de Kunstijsbaan van De Scheg in Deventer. Krijg de schaatstechniek onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met familie of vrienden gezellig recreatief schaatsen. De Scheg Kunstijsbaan is de gezelligste ijsbaan van Overijssel.


De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate.

In de Deventer binnenstad genoten terrasbezoekers volop van de najaarszon maar. Een nieuw seizoen voor schaatsbaan De Scheg begon. Op elke schaatsbaan gelden eigen regels en het is goed die door te nemen.


Baanregels voor de kunstijsbaan 'De Scheg' in Deventer tijdens de trainingen. De ijsbaan Deventer heeft een lange traditie. Het is op de ijsbaan deventer gezellig en het ijs is prima.


Het is nu al een tijdje geleden, maar toch wil ik deze leuke bestemming jullie niet onthouden. In de kerstvakantie was er een dagje over om wat . Sport- en recreatiecentrum de Scheg maakt het mogelijk om ook deze winter weer te schaatsen. IJsbaan de Scheg in Deventer is ook zonder Winterse temperaturen in Nederland gewoon geopend! Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kunstijsbaan De Scheg in Deventer vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Schaatsen is een immens populaire sport in ons land; dat bewijst ook de.


De Schaatsnacht van Deventer is zojuist van start gegaan (zie onderstaand filmpje). Ruim 2ijsvreters zijn op de ijsbaan van De Scheg begonnen aan zijn of . Kan jij ook niet wachten de schaatsbaan weer op te gaan? Kom gezellig schaatsen op de kunstijsbaan De Scheg in Deventer en beleef een . In het winterseizoen kun je behalve zwemmen ook schaatsen bij De Scheg in Deventer, Overijssel, tijdens een uitje met de kinderen.


De Scheg is meer dan een gewone ijsbaan waar je kan schaatsen. Op loopafstand van NS Station Deventer Colmschate en met voldoende .

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts