Donnerstag, 10. Mai 2018

Gouwebad de sniep

Hier vindt u de reguliere openingstijden van Gouwebad De Sniep voor het vrijzwemmen en de doelgroepactiviteiten. Ons prachtige zwembad in Waddinxveen biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud op sportief en recreatief .

Alléén in de weekenden en schoolvakanties van Waddinxveen ligt er speelmateriaal in het wedstrijdbad ! Dus van maandag tm vrijdag kunt u banen zwemmen. In de Kerstvakantie zullen er geen doelgroepactiviteiten plaatsvinden!

Let op: Dinsdag januari sluit het bad om 16. Gouwebad De Sniep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. Bent u zwanger dan is er Zwemmen voor Zwangeren en voor de allerkleinsten is er . Om u een indruk te geven van het Gouwebad De Sniep, kunt u hier diverse fotoalbums.


Bijvoorbeeld die van de Renovatie 2011: bekijk de verbouwing en het . Zwembad Gouwebad De Sniep in Waddinxveen. Leo Kortz checked in to Zwembad De Sniep Waddinxveen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Gouwebad De Sniep Subtropisch in Waddinxveen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Foto's van Zwembad Gouwebad De Sniep Waddinxveen Zuid-Holland Nederland. Bekijk vakantiefoto's van vakantiegangers en lees de reviews van bezoekers. Geef je review van Zwembad Gouwebad De Sniep Waddinxveen Zuid-Holland en plaats je foto's en video's! Gouwebad De Sniep biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud.


Voor de allerkleinsten is er Baby-peuter-kleuterzwemmen en voor volwassenen . Het mooie zwembad staat garant voor zwemplezier. Gouwebad De Sniep in Waddinxveen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, . Gouwebad De Sniep openingstijden, prijzen, adres en meer! Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


De openingstijden van Gouwebad de Sniep Sniepweg in Waddinxveen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Gouwebad de Sniep . WADDINXVEEN – Fysiotherapie in het water van Gouwebad de Sniep onder begeleiding van een fysiotherapeut van Praktijk Joosten, dat kan . Ons prachtige zwembad in Waddinxveen biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts