Donnerstag, 24. Mai 2018

Grote kerk

Die Grote Kerk (dt.: große Kirche), die Kirche des heiligen Jakobus, ist die Stadtkirche von Den Haag. Bavokerk is a Protestant church and former Catholic cathedral located on the central market square in the Dutch city of Haarlem. Dirigent Pieter Jan Leusink vraagt het uiterste van The Bach Choir Orchestra of the Netherlands: uitvoeren op het allerhoogste niveau.

Over de gemeente en het gebouw van de Grote Kerk te Dordrecht. Met informatie over de erediensten, predikant en de Thuredrecht Cantorij. Centrum voor kunst, cultuur en maatschappelijke activiteiten.


De Nieuwe Kerk Amsterdam is al decennia beroemd om haar spraakmakende tentoonstellingen van kunst, fotografie, en inspirerende personen en culturen.

Algemene informatie, geschiedenis, agenda, verhuur en contactgegevens. De Grote Kerk: een open huis in Apeldoorn. We heten u van harte welkom op de website van de Grote Kerk in Apeldoorn.


De 15e-eeuwse Grote Kerk van Breda is een gebouw met een rijk cultuurhistorisch verleden. De kerk is het hele jaar door geopend voor bezoek. De Grote Kerk is het kloppend hart van de Zwolse binnensta waar spiritualiteit en cultuur hand in hand gaan. De Grote Kerk verbindt, verrijkt en verwondert.


De Grote Kerk te Vianen wordt door de Protestantse Gemeente te Vianen gebruikt voor haar erediensten en verhuurd voor concerten en exposities. Wijkgemeente Centrum komt samen op een wel heel bijzondere plaats: in de Grote Kerk aan de Kerkbrink, het oudste gebouw van de Protestantse Gemeente te .

De waarde en schoonheivastgelegd door de Emmense fotograaf Theo Berends. Het kunstwerk links is in 20gemaakt door Taeke . Aan de stadsrand van Edam domineert de Grote of Sint Nicolaaskerk. Geschiedenis en inrichting van de Oude en de Nieuwe Kerk, met overzicht van activiteiten. De Grote Kerk Overschie is een markant kerkgebouw aan de Schie in Rotterdam, in het hart van het oude dorp Overschie.


U heeft het vast al gehoord: de gemeente van de Grote Kerk Epe heeft een nieuwe predikant gevonden! En die nieuwe dominee, dat ben ik dus: ds. Met uw steun kunnen wij blijven bouwen aan ons kerk van nu én onze kerk van morgen!


Onze vrijwilligers gaan de komende week op pad om de . Hoewel veel oude kerken meestal de spil vormen van een kern, is de Grote Kerk van Monnickendam aan de rand van het historische centrum gebouwd.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts