Montag, 13. Juli 2015

Fonteyn brand

Een grote uitslaande brand heeft Fonteyn Outdoor Living Mall in Uddel (gemeente Apeldoorn) in de as gelegd. UDDEL - De oorzaak van de grote brand bij tuincentrum Fonteyn in Uddel zal nooit boven water komen. UDDEL - Brandweer en politie zijn donderdag begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van de grote brand bij Fonteyn Outdoor Living .

In Uddel, bij Apeldoorn, is tuincentrum Fonteyn vanochtend door brand verwoest. Grote brand verwoest tuincentrum Fonteyn in Uddel. Roland Heitink UDDEL – Bij een zeer grote uitslaande brand is het tuincentrum Fonteyn volledig verwoest.


UDDEL - Fonteyn Outdoor Living Mall aan de Meervelderweg in Uddel is woensdag juli door een grote brand volledig in de as gelegd.

UDDEL - De brand in het tuincentrum Fonteyn Outdoor Living Mall in het Gelderse Uddel (gemeente Apeldoorn) is onder controle. Het Team Brandonderzoek is druk met onderzoek naar de oorzaak van de brand. Fonteyn-eigenaar Dolf Nieland (gele blouse) bekijkt de . Een uitslaande brand heeft woensdagmorgen het pand van tuinmeubelzaak Fonteyn in Uddel volledig verwoest.


Bijna de helft van het grote tuincentrum de Fonteyn Outdoor Living Mall is in de as gelegd door de brand die woensdagochtend vroeg ontstond. Tuincentrum Fonteyn in Uddel heeft een grote brand achter de rug. Het tuincentrum heeft in 20ook een brand meegemaakt.


GROUP- P BR Winkel : Fonteyn De : Meervelderweg - N3: 3888NK Uddel 066506770696069689 . Een uitslaande brand heeft vanochtend het pand van tuinmeubelzaak Fonteyn in Uddel volledig verwoest.

In het Gelderse Uddel woedde woensdagochtend een grote brand in een bedrijf met tuinmeubelen. Wij zijn gespecialiseerd in tuinmeubelen,.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts