Dienstag, 28. Juli 2015

Openingsuren molenheide zwemparadijs

Een wereld vol verrassingen en plezier, dat is het aquapark Aquapolis van Park Molenheide. Kijk binnen; Openingsuren; Prijzen; Zwemlessen. De openingsuren van Molenheide Zwemparadijs in Houthalen-Helchteren met adres Molenheidestraat 7. Daarnaast vindt u op deze pagina de adresgegevens . Aquapolis is een indoor zwemparadijs met een . De openingsuren van Molenheide Zwemparadijs in Houthalen-Helchteren. Adres : Molenheidestraat - Telefoon : 011521044.


Zwemparadijs Aquapolis op Uit met Kinderen voor een dagje uit, met openingstijden, entree, korting, toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin kleinkinderen, kleinkin prijs, uit, eropuit, opstap,. Openingsuren van Molenheide Zwemparadijs in Houthalen-Helchteren met adres Molenheidestraat vind je op deze pagina. Holidayblend: Verblijf vakantiepark Molenheide incl. Recreatiepark Hengelhoef - mega subtropisch zwemparadijs.


Park Molenheide - Saraland - overdekt zwemparadijs Aquapolis. Algemene informatie: Molenheide Zwemparadijs Molenheidestraat 35Houthalen-Helchteren Limburg. Openingsuren Molenheide Zwemparadijs Houthalen-Helchteren.


Openingsuren Saraland - Indoor Dagattractieland in Houthalen-Helchteren. Saraland is het indoor dagattractieland op Molenheide en beschikt over een zwemparadijs 'Aquapolis', een speelparadijs 'Kids Valley', een super minigolf 'De .

Er zijn op dit moment geen aangepaste openingstijden. Op dit moment zijn er geen aangepaste openingstijden. Park Molenheide in Houthalen-Helchteren - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen!


Met het subtropisch zwemparadijs en de vele indoor- en sportfaciliteiten zult u tijd tekort komen. Park Molenheide is centraal gelegen in fiets- en wandelparadijs Limburg en staat bekend als één van de. Kids Valley' met sprookjesburcht en gunhouse en het zwemparadijs 'Aquapolis' met kabouterbad en toffe glijbanen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts